160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bornova FKda Gürkan Ferhatoğlu dönemi başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bornova FKda Gürkan Ferhatoğlu dönemi başladı
Abone ol
Bornova Fk, Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu’nu Takımın Başına Getirdiğini Açıkladı. 40 Yaşındaki çalıştırıcı Ile 3 Yıllık Sözleşme Imzalandı.

Bornova FK, teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu’nu takımın başına getirdiğini açıkladı. 40 yaşındaki çalıştırıcı ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Yeni sezonda TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Bornova FK, teknik direktörlük görevine Çine Madranspor, Muğlaspor ve Kuşadasıspor’la BAL Ligi şampiyonluğu yaşayan ve geçen sezon da yine Kuşadasıspor’la 3.Lig’de play-off yarı finaline yükselen Gürkan Ferhatoğlu’nu getirdi. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Gürkan Ferhatoğlu, “Kulübün geliştirici vizyonuna uygun bir ortam sağlayıp, her gün değişen gelişen modern futbola ayak uyduran sistemli bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Bornovamızı en iyi şekilde temsil ederek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. İzmir ve Bornovalı futbol severleri bizleri desteklemeleri için maçlarımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Gününde şehitler anıldı Önceki Haber

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Gününde şe...

15 Temmuzun 7. yıl dönümünde şehitler Antalyada da mezarı başında anıldı Sonraki Haber

15 Temmuzun 7. yıl dönümünde şehitler An...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar