160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bolunu doğa harikasının yolları güzelleştiriliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bolunu doğa harikasının yolları güzelleştiriliyor
Abone ol
Bolu’nun Doğa Harikası Etrafı Ormanlarla çevrili Abant Gölü Milli Parkı’nda Güzelleştirme çalışmaları Başladı. Doğa Koruma Ve Milli Parklar şube Müdürlüğünce Göl çevresinde Bulunan Yolun Bozulan Kısımları Onarılıyor.

Bolu’nun doğa harikası etrafı ormanlarla çevrili Abant Gölü Milli Parkı’nda güzelleştirme çalışmaları başladı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce göl çevresinde bulunan yolun bozulan kısımları onarılıyor.

Kent merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Abant Gölü Milli Parkı’nda Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü (DKMP) ekipleri tarafından hummalı çalışma başlatıldı. Etrafı ormanlarla çevrili milli parkın içerisinde bulunan göl çevresinde yürüyüş ve araç yolunun bozulan kısımları için onarım çalışması başlatıldı. Kepçeyle sökülen kısımlar tekrar küp taşlarla yeniden yapılıyor. 5 kilometrelik kısımda yapılan çalışmaların hafta içerisinde tamamlanacağını öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çolakbayrakdar, Sıla-i Rahim ŞenliğindeÖnceki Haber

Başkan Çolakbayrakdar, Sıla-i Rahim Şenl...

Başkan Özyiğit: Farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp, birbirimize kenetlenerek geleceğe daha umutla bakıyoruzSonraki Haber

Başkan Özyiğit: Farklılıklarımızı zengin...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar