24 Eylül 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Boluda tehlikeli serinlik: Yasağa ve elektrik akımına aldırış etmeden süs havuzunda yüzdüler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Boluda tehlikeli serinlik: Yasağa ve elektrik akımına aldırış etmeden süs havuzunda yüzdüler
Abone ol
Bolu Belediyesi önünde Bulunan Ve Girilmesi Yasak Olan Süs Havuzuna Giren Bir Grup çocuk, Elektrik Akımı Tehlikesine Aldırış Etmeden Dakikalarca Yüzerek Serinledi.

Bolu Belediyesi önünde girilmesi yasak olan süs havuzuna giren çocuklar, tehlikeye aldırış etmeden dakikalarca yüzerek serinledi.

Olay, kentin en işlek noktalarından biri olan Bolu Belediyesi hizmet binası önünde meydana geldi. Sıcaktan bunalan çocuklar, gözlerine belediye binası önündeki süs havuzunu kestirdi. Havuzun çevresinde yer alan "Havuza girmek tehlikeli ve yasaktır" uyarı levhalarına aldırış etmeyen çocuklar, kıyafetleriyle birlikte kendilerini suya bıraktı. İçerisindeki su motorları ve aydınlatma sistemleri nedeniyle elektrik akımına kapılma tehlikesi bulunan havuzda eğlenen çocuklar, görenleri hayrete düşürdü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocaelide trafik kazası: 6 yaralı Önceki Haber

Kocaelide trafik kazası: 6 yaralı

Boluda anız yangını ağaçlık alana sıçramadan söndürüldü Sonraki Haber

Boluda anız yangını ağaçlık alana sıçram...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar