160x600
27 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Boluda dolandırıcılık operasyonu: 5 şüpheli adliyede

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Boluda dolandırıcılık operasyonu: 5 şüpheli adliyede
Abone ol
Bolu’da, Vatandaşı "adınız Terör örgütüne Karıştı" Denilerek 140 Bin Dolar Alarak Dolandıran 3’ü Suça Sürüklenmiş çocuk Olan 5 şüpheli, Bolu Adliyesine Sevk Edildi.

Bolu’da, vatandaşı "Adınız terör örgütüne karıştı" denilerek 140 bin dolar alarak dolandıran 3’ü suça sürüklenmiş çocuk olan 5 şüpheli, Bolu Adliyesi’ne sevk edildi.

Olay, 14 Kasım tarihinde meydana geldi. Vatandaşı telefonla arayarak kendisini savcı, polis olarak tanıtan dolandırıcılar, "Adınız terör örgütüne karıştı" diyerek 140 bin dolar para istedi. Dolandırıcıların numarasına inanan vatandaş, bir gün sonra 140 bin doları kendisini arayan dolandırıcılara teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan vatandaş ihbarda bulundu. İhbar üzerine çalışma başlatan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, teknik ve fiziki takip sonucunda dolandırıcıların İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bulunduğunu tespit etti. 26 Kasım tarihinde 5 farklı adrese düzenlenen operasyonda U.A. ve C.E. ile 3 suça sürüklenen çocuk yakalandı. Şüphelilerin farklı illerde de benzer suçlara karıştığı tespit edildi.

Bolu’ya getirilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Papa 14. Leonun Türkiyedeki ilk durağı Anıtkabir oldu Önceki Haber

Papa 14. Leonun Türkiyedeki ilk durağı A...

Osmanlı mirası hat sanatı Iraklı hattatın elinde hayat buluyor Sonraki Haber

Osmanlı mirası hat sanatı Iraklı hattatı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar