160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bölgenin en modern kütüphanesi yükseliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bölgenin en modern kütüphanesi yükseliyor
Abone ol
DÜZCE BELEDİYESİNİN ŞEHRİN KÜLTÜREL GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAK VE FARKLI KÜLTÜRLERİ BİR ARAYA GETİRMEK AMACIYLA GEÇTİĞİMİZ AYLARDA BAŞLATTIĞI KONAK KAFKAS PARK VE SABİHA ULUSOY KÜTÜPHANESİNDE ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR. KÜTÜPHANENİN TEMEL VE YAN DOLGULARI TAMAMLANDI, BİTİNCE İSE BÖYLE OLACAK.

Düzce Belediyesinin şehrin kültürel gelişimine katkı sağlayacak ve farklı kültürleri bir araya getirmek amacıyla geçtiğimiz aylarda başlattığı Konak Kafkas Park ve Sabiha Ulusoy Kütüphanesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Kütüphanenin temel ve yan dolguları tamamlandı.


Belediye-iş insanı işbirliğinin bir örneği olan Kafkas Konak Park içinde yapımına başlanan Sabiha Ulusoy Kütüphanesinin temeli ve yan dolguları atıldı. Düzce’nin en modern ve Kafkas kökenli vatandaşların tarihini yansıtan rölyefin olacağı Konak Kafkas Parkı şehrin sembol noktalarından biri olma yolunda ilerliyor.


Sabiha Ulusoy Kütüphanesinin temel ve yan dolguları yapıldı. Kütüphanenin tamamlanmasının ardından parkın peyzaj düzenlemesine geçilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tuncelide 100 bin adet pullu sazan yavrusu gölete bırakıldıÖnceki Haber

Tuncelide 100 bin adet pullu sazan yavru...

Gurbetçi vatandaş, sezonun ilk balığını Edirnede yediSonraki Haber

Gurbetçi vatandaş, sezonun ilk balığını...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar