160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bölge Müdürü Ataş, Tarsusta ormancılık faaliyetlerini inceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bölge Müdürü Ataş, Tarsusta ormancılık faaliyetlerini inceledi
Abone ol
Mersin Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, Tarsus'ta Yürütülen Ormancılık Faaliyetlerini Inceledi.

Mersin Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, Tarsus’ta yürütülen ormancılık faaliyetlerini inceledi.

Ataş, Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Gülek Orman İşletme Şefliğinin endüstriyel ağaçlandırma sahasındaki arazi hazırlığı ve bakım sahalarındaki üretimler ile Ayvalı orman deposunda yer alan emvallerin istif, tasnif ve standardizasyon çalışmalarını inceledi.

Sahadan depoya kadar istif, tasnif ve standardizasyon işlemlerinin doğru ve güvenilir şekilde yürütülerek, mutlaka mevzuata uygun olması gerektiğini belirten Ataş, üretilen emvalleri kontrol ederek, tensil ve bakım sahalarında üretimde verimliliği artırmak, standartlara uygunluk, kaliteli üretim ve ürün zayiatlarının en aza indirilmesinin amaçlandığını kaydetti.

Ataş’a, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse de eşlik etti.

Ormancılık faaliyetleri değerlendirildi

Öte yandan Silifke ilçesinde Bölge Müdürü Rifat Ataş başkanlığında düzenlenen toplantıda, ormancılık faaliyetleri değerlendirildi.

Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Ali Kişi ve Yaşar Yaman Sağlam ile 9 orman işletme müdürü, şube müdürleri, fidanlık müdürü ve etüt proje başmühendisinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, yılın ilk 9 ayında yapılan ormancılık çalışmaları değerlendirilerek, yıl sonu hedefleri belirlendi. İşletme müdürlerinin ormancılık faaliyetlerini sunum eşliğinde anlatmasının ardından şube ve işletmelerin sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.

Toplantıda, ekip çalışmasına ve yaptıkları işe odaklanmanın önemine dikkat çeken Ataş, yılın kalan kısmında tasarruf tedbirleri kapsamında programlarını gerçekleştireceklerini ifade ederek, 2025 yılına ilişkin çalışmalarla ilgili hazırlık ve tedbirlerin alınmasını kaydetti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
STSO başkanı Özdemirden Sivas Barosuna “Ceza uygulamalarını durdurun” çağrısıÖnceki Haber

STSO başkanı Özdemirden Sivas Barosuna “...

AFAD, Sivrihisarda eğitim yaptıSonraki Haber

AFAD, Sivrihisarda eğitim yaptı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar