160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Boğulma tehlikesi geçiren genç için seferber oldular

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Boğulma tehlikesi geçiren genç için seferber oldular
Abone ol
Antalya’da Dalgalı Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç Için Sahilde Bulunan Vatandaşlar Seferber Oldu. Dalgaların Arasında Yaşam Mücadelesi Veren Genç Atılan Can Simidi Ve Oluşturulan Insan Zinciri Ile Kurtarıldı, O Anlar Bir Vatandaş Tarafından Cep Telefonu Ile Kaydedildi.

Antalya’da denizde boğulma tehlikesi geçiren genç için vatandaşlar seferber oldu. Dalgaların arasında yaşam mücadelesi veren genç, atılan can simidi ve oluşturulan insan zinciriyle kurtarıldı. O anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Alanya ilçesi Tosmur Mahallesi Tosmur Sahili’nde meydana gelen olayda, sahilde denize giren bir genç boğulma tehlikesi geçirdi. Dalgalar nedeniyle geri dönmekte zorlanan gencin yardım çığlıklarını duyan sahildeki cankurtaran ve vatandaşlar seferber oldu. Yaklaşık 100 metre açıkta dalgalar arasında yaşam mücadelesi veren gence ilk olarak cankurtaran tarafından can simidi ulaştırıldı. Sahile vuran dalgaların kuvvetli olması nedeniyle zorluk çeken genç can simidine bağlı olan halat sahilde bulunan vatandaşlar tarafından oluşturulan insan zinciri ile genç kurtarıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kendisine küfreden arkadaşını silahla vurdu Önceki Haber

Kendisine küfreden arkadaşını silahla vu...

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Filistin Ulusal Konseyi Başkanı Fattouh ile bir araya geldi Sonraki Haber

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Filistin Ulusal...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar