Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ihbarıyla denize düşen bir köpeği kurtardı.
Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ihbarıyla denize düşen bir köpeği kurtardı.
12 Aralık Çarşamba günü, Torba Mahallesi'nde denize düşen bir köpek olduğu ihbarını alan ekipler, araçla ulaşılamayan bölgeye yaklaşık 2,5 - 3 kilometre yürüyerek ulaştı.
Soğuk hava nedeniyle ayaklarında hissiyat kaybı yaşayan köpek, başarılı bir kurtarma operasyonu ile denizden çıkartıldı.
Köpek, Torba Mahallesi'nde bulunan Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi'ne götürülerek veteriner hekimlerce muayene edildi.
Yapılan incelemede köpeğin sağlık durumunun stabil olduğu belirlendi.
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, kurtarma operasyonu için ekiplere teşekkür ederek, "Vatandaşlarımızın duyarlı ihbarları, can dostlarımızın hayatını kurtarmamıza vesile oldu.
Ekiplerimiz, zorlu koşullara rağmen özverili bir şekilde hareket ederek bu kurtarma operasyonunu gerçekleştirdi.
Bodrum Belediyesi olarak can dostlarımıza yönelik duyarlılığımızı sürdüreceğiz" dedi.
Yorum Yazın