160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bodrum-Anamur arası denizlerde fırtına

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bodrum-Anamur arası denizlerde fırtına
Abone ol
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın Bodrum Ve Mersin Anamur Arasında Kalan Denizlerde Fırtına Uyarısında Bulundu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın Bodrum ve Mersin Anamur arasında kalan denizlerde fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre Bodrum-Anamur arasında yarın (25.03.2024 Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren, rüzgarın batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın Salı günü (26.03.2024) sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Başta balıkçılar ve denizcilerimiz olmak üzere meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muğla geneli fırtına uyarısıÖnceki Haber

Muğla geneli fırtına uyarısı

Başkan Atay, miniklerle doğa yürüyüşünde buluştuSonraki Haber

Başkan Atay, miniklerle doğa yürüyüşünde...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar