160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bisikletseverler, Beyşehir Gölü etrafında bisiklet turunda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bisikletseverler, Beyşehir Gölü etrafında bisiklet turunda
Abone ol
KONYA’NIN BEYŞEHİR İLÇESİNDE BU YIL 10.’SU GERÇEKLEŞTİRİLEN GELENEKSEL BİSİKLET FESTİVALİ’NDE BİR ARAYA GELEN BİSİKLET TUTKUNLARI, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK TATLI SU GÖLÜ OLAN BEYŞEHİR GÖLÜ ETRAFINDA 165 KİLOMETRE BOYUNCA PEDAL ÇEVİRECEK.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen Geleneksel Bisiklet Festivali’nde bir araya gelen bisiklet tutkunları, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü etrafında 165 kilometre boyunca pedal çevirecek.


Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Bisiklet Topluluğu tarafından düzenlenen 2 gün süreli festival, bisikletçilerin festival alanından harekete geçmesiyle birlikte start aldı ve bisikletseverler pedal çevirmeye başladı. Bisikletseverler, alanda tur attıktan sonra kent merkezinden çıkarak tura başladı. Festivalin ilk gününde Beyşehir, Kıreli, Fele, Yassıbel, Karayaka, Çeltek, Armutlu, Gedikli güzergahında pedal çevirecek olan bisikletseverler, geceyi ise Kızıl Kilise kamp alanındaki çadırlarda konaklama yaparak geçirecek. Pazar günü ise turun ikinci etabında kamp alanından hareketle Gölyaka, Gölkonak, Yenişarbademli, Kurucuova, Yeşildağ, Karaburun plajı sonrasında şehir merkezine kadar gelinerek etkinlik tamamlanacak.


Festivale, Çin Halk Cumhuriyeti ile Belçikalı bisiklet tutkunları ve Türkiye’nin dört bir tarafından Beyşehir’e gelen bisikletsever iştirak ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konyada üzerine 300 kiloluk bahçe kapısı devrilen kadın hastanelik olduÖnceki Haber

Konyada üzerine 300 kiloluk bahçe kapısı...

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci Nevşehirde çömlek yaptıSonraki Haber

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci Nevşehirde...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar