160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bisikletiyle barışa pedal çeviren gezgin, Domaniç dağlarında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bisikletiyle barışa pedal çeviren gezgin, Domaniç dağlarında
Abone ol
Bisikletiyle Başladığı Geziyle Barışı Dünyaya Yaymayı Hedeflediğini Belirten Gezgin Metin Sert, Kütahya'nın Domaniç Ilçesine Geldi.

Bisikletiyle başladığı geziyle barışı dünyaya yaymayı hedeflediğini belirten gezgin Metin Sert, Kütahya’nın Domaniç ilçesine geldi.

Bursa’nın İnegöl ilçesi Hayriye köyünde doğan ve Almanya’da yaşayan Metin Sert, bisikletiyle Domaniç’e geldi. Sert, özellikle Domaniç dağlarına hayran kaldığını belirterek, turuna Manisa Salihli, Kuşadası, Foça, Dikili, Ayvalık, Erdek, Bursa ve yeniden İnegöl’de son vereceğini ifade etti. Son üç yıldır elektrikli bisiklet kullanan Sert, özellikle yokuşları çıkarken bu bisikletin sağladığı rahatlıktan çok memnun olduğunu söyledi. Sert, Domaniç dağlarına kolayca aşabilmesini de elektrikli bisikletine borçlu olduğunu belirtti.

Bisikletinin arkasında taşıdığı barış bayrağı ile dikkat çeken Metin Sert, bu yolculuğunun sadece bir gezi değil, aynı zamanda bir mesaj taşıdığını vurguladı. “Herkes savaş diyor, ben barış diyorum” diyen Sert, Gazze ve Ukrayna’da yaşanan insanlık dışı olaylardan bahsederek, dünyanın son 20 yılda savaşlarla çevrili olduğunu ve barışı savunduğunu ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİTten PKK/YPGnin sözde sorumlusuna nokta operasyonuÖnceki Haber

MİTten PKK/YPGnin sözde sorumlusuna nokt...

Kronik yaraların bakımı ve takibi artık Akhisarda da yapılacakSonraki Haber

Kronik yaraların bakımı ve takibi artık...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar