160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bingöllü down sendromlu Bürkek ve Budaktan önemli başarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bingöllü down sendromlu Bürkek ve Budaktan önemli başarı
Abone ol
Bingöllü Down Sendromlu Gülseren Bürkek, Down Sendromlular Judo Milli Takım Seçmelerinde 63 Kiloda Türkiye şampiyonu Oldu. Ibrahim Budak Ise 60 Kiloda Türkiye Ikincisi Oldu.

Bingöllü down sendromlu Gülseren Bürkek, down sendromlular judo milli takım seçmelerinde 63 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. İbrahim Budak ise 60 kiloda Türkiye ikincisi oldu.

21 Martta Ankara’da düzenlenen down sendromlular judo milli takım seçmelerinde Gülseren Bürkek 63 kiloda Türkiye şampiyonu, İbrahim Budak ise 60 kiloda Türkiye ikincisi oldu. Gülseren Bürkek, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta Bürkek’i makamında kabul etti. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Vali Usta, ’’Gülseren madalyasını bana getirdi. Bir o kadar da utangaç. Resme ikna edinceye kadar akla karayı seçtik. Sporcularımızı ve onu yetiştiren antrenör ve öğretmenlerini tebrik ediyor, sevgili Gülseren’e Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyorum’’ dedi.

Gülseren Bürkek, İsveç’te düzenlenecek Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rektör Prof. Dr. Karamustafa: Bayramlar huzurdur, sevinçtir, birlikteliktirÖnceki Haber

Rektör Prof. Dr. Karamustafa: Bayramlar...

Maltepede dere yatağındaki kaçak yapılaşmalar yıkıldıSonraki Haber

Maltepede dere yatağındaki kaçak yapılaş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar