160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bingölden Kahramanmaraşa 6 araç ve 22 UMKE personeli gönderildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bingölden Kahramanmaraşa 6 araç ve 22 UMKE personeli gönderildi
Abone ol
AHRAMANMARAŞ'IN PAZARCIK İLÇESİNDE MEYDANA GELEN 7.4 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM BİRÇOK İLDE OLDUĞU GİBİ BİNGÖL’DE DE HİSSEDİLDİ. DEPREMDE BİNGÖL’DE YIKIM VEYA GÖÇÜK MEYDAN GELMEZKEN, 6 ARAÇ VE 22 KİŞİDEN OLUŞAN UMKE VE 112 SAĞLIK EKİBİ, KAHRAMANMARAŞ’IN PAZARCIK İLÇESİNE YÖNLENDİRİLDİ.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem birçok ilde olduğu gibi Bingöl’de de hissedildi. Depremde Bingöl’de yıkım veya göçük meydana gelmezken, 6 araç ve 22 kişiden oluşan UMKE ve 112 sağlık ekibi, Pazarcık’a yönlendirildi.


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 04.17’de merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Bingöl’de de şiddetli bir şekilde hissedildi. Deprem sonrası 10 ilde çok sayıda bina yıkıldı. Bingöl’de 6 araç ve 22 kişiden oluşan UMKE ve 112 sağlık ekibi, depremin merkezi olan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine sevk edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malatyada 140ın üzerinde bina çöktü, onlarca ölü var Önceki Haber

Malatyada 140ın üzerinde bina çöktü, onl...

Deprem anı ve vatandaşların paniği kamerada Sonraki Haber

Deprem anı ve vatandaşların paniği kamer...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar