160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bingölde 60 bine yakın öğrenci karne heyecanı yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bingölde 60 bine yakın öğrenci karne heyecanı yaşadı
Abone ol
ülke Genelinde Olduğu Gibi Bingöl’de De 2023-2024 Eğitim öğretim Yılının Sona Ermesiyle 60 Bine Yakın öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı.

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle 60 bine yakın öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Bingöl’de 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle 60 bine yakın öğrenci karne heyecanı yaşadı. Bingöl Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulunda düzenlenen karne programına Vali Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve şube müdürleri katıldı. Burada öğrencilere karnelerini veren Vali Usta, öğrencilere yaz tatilini verimli geçirmelerini söyledi. Vali Usta, ’’Nitelikli insan potansiyeli bir ülkenin en kıymetli hazinesidir. Hızla değişen günümüz dünyasında çağın gerektirdiği yeteneklere sahip, iyi yetişmiş ve vizyon sahibi genç nesiller yetiştirmek de bizlere düşen en önemli vazifelerden biridir. İlimizin ve ülkemizin geleceğini şekillendirecek nesillerin yetişmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Vali Usta ve Belediye Başkanı Arıkan, öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fabrikada çıkan yangın söndürüldüÖnceki Haber

Fabrikada çıkan yangın söndürüldü

Midibüs ve kamyonun arasında otomobil kağıt gibi ezildi: 1 yaralıSonraki Haber

Midibüs ve kamyonun arasında otomobil ka...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar