15 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bilecikte boks eğitimiyle gençler ringlere hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilecikte boks eğitimiyle gençler ringlere hazırlanıyor
Abone ol
Bilecik'te Boks Eğitimiyle Gençler Ringlere Hazırlanıyor

Bilecik’te Gençlik ve Spor Bakanlığı spor okulları bünyesinde yürütülen boks antrenmanlarıyla gençler ringlere hazırlanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı spor okulları kapsamında gerçekleştirilen boks antrenmanları, dayanıklılık, hız ve güç geliştirmeye yönelik ısınma çalışmalarıyla başlıyor. Programlar, alanında uzman antrenörler eşliğinde planlı ve disiplinli bir şekilde uygulanıyor. Antrenmanlarda teknik vuruşlar, kombinasyon çalışmaları ve kondisyon programlarıyla sporcuların hem fiziksel hem de mental gelişimleri destekleniyor. Düzenli çalışmalar sayesinde genç sporcular, disiplin, özgüven ve mücadele ruhu kazanarak müsabakalara hazırlanıyor.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, "Spor okullarımızda yürütülen boks çalışmalarıyla gençlerimizin fiziksel gelişimlerinin yanı sıra özgüvenli ve disiplinli bireyler olarak yetişmelerini hedefliyoruz. Sporun her branşında olduğu gibi boksta da altyapıya büyük önem veriyoruz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DPÜ Şaphane MYOdan Gedizde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliği Önceki Haber

DPÜ Şaphane MYOdan Gedizde Tutum, Yatırı...

Kaymakam Uçardan Yularıçaylı Köyünde gönül köprüsü Sonraki Haber

Kaymakam Uçardan Yularıçaylı Köyünde gön...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar