160x600
08 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bileciksporun acı günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bileciksporun acı günü
Abone ol
KALECİ

2001-2002 sezonunda Bilecikspor formasını terleten kaleci Uğur Kurt, depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybederken, kulüpten bir başsağlığı mesajı geldi.


Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki depreme Hatay’ın İskenderun ilçesinde yakalanarak enkaz altında kalan 2001-2002 sezonunda Bilecikspor formasını terleten kaleci Uğur Kurt’un cansız bedenine ulaşıldı. Son olarak TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden İskenderunspor’un kaleci antrenörü olarak çalışan Uğur Kurt’un cansız bedeni İstanbul’a getirildi. Kurt’un cenazesi geçtiğimiz günde Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camiinde kılınan cenaze namazının ardından, Kavaklı Yeni Mezarlığı’ndan toprağa verildi.


Bilecikspor Kulübünden yapılan açıklamada, "2001-2002 sezonunda a takımımızın formasını terleten kaleci Uğur Kurt’un enkaz altında kaldığı öğrenmiştik ve umutlu bir bekleyişe girmiştik. Son olarak İskenderunspor’un kaleci antrenörü olarak çalışan Uğur Kurt’un vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Oyuncumuza ve hocamıza Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Deprem bölgelerinde, 387 bin 346 binada yer alan 1 milyon 856 bin 864 bağımsız birimde hasar tespit çalışması yapıldıÖnceki Haber

Deprem bölgelerinde, 387 bin 346 binada...

Doğukan Emeksizden, Yeni Malatyaspora yanıt: Kulüp başkanımız bana ağza alınmayacak küfürler ettiSonraki Haber

Doğukan Emeksizden, Yeni Malatyaspora ya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar