160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bilecik Belediyesi otobüs kullanacak kadın sürücü arıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilecik Belediyesi otobüs kullanacak kadın sürücü arıyor
Abone ol
BİLECİK BELEDİYESİ OTOBÜS KULLANACAK KADIN SÜRÜCÜ ARIYOR

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından belediyelerine kazandırılan otobüsün direksiyonuna geçip test sürüşü yaparak, "’Otobüsümüz için kadın sürücüler aramaktayız" dedi.


Vadi Park’taki düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulunan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, daha sonra otobüs direksiyonuna geçti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Bilecik Belediyesine otobüs kazandırıldığını hatırlatan Başkan V. Subaşı, ‘’Öncelikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ilgili tüm birim yetkililerine teşekkür ediyorum. Otobüsümüzün bugün test sürüşünü yaptık. Aracımızı, vatandaşlarımızın güzel hizmet alacağı alanlarda kullanıma sunacağız" dedi.



‘’Direksiyona geçecek kadın sürücüler arıyoruz’’


Başkan V. Subaşı bir müjdeyi vermek istediğini anlatarak, "Otobüsümüz için kadın sürücüler aramaktayız. Başvurularınızı Belediye Başkanlığımıza yapmanızı rica ediyoruz. Otobüsümüzün ayrıca çok güzel bir detayı var. Engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği şekilde bir özelliği var. Bu da yüzümüzü güldüren harika bir detay oldu. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Göztepenin yeni sportif direktörü Ivan Mance oldu Önceki Haber

Göztepenin yeni sportif direktörü Ivan M...

Başkentte aç ve susuz kalan tilkiler şehir merkezine indi Sonraki Haber

Başkentte aç ve susuz kalan tilkiler şeh...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar