160x600
27 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bigada proje çerçevesinde 2 yılda 845 dekar mera alanı ıslah edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bigada proje çerçevesinde 2 yılda 845 dekar mera alanı ıslah edildi
Abone ol
çanakkale’nin Biga Ilçesinde Yürütülen Proje çerçevesinde 2 Yılda 845 Dekar Alana Tohum Ve Gübre Atımı Gerçekleştirildi.

Çanakkale’nin Biga ilçesinde yürütülen proje çerçevesinde 2 yılda 845 dekar alana tohum ve gübre atımı gerçekleştirildi.

Biga ilçesi Selvi köyünde Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Mera Islah ve Amenajman" projeleri çerçevesinde 2 yıldır çalışmalar devam ediyor. Mera ıslah çalışmaları kapsamında 845 dekar alana tohum ve gübre atımı gerçekleştirildi. Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, çalışmaları yerinde inceledi. Mera ıslah çalışmalarının ardından, üreticiler ile bir araya gelinerek bölge tarım ve hayvancılığı hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydında şap hastalığına karşı 565 bin 687 doz aşı uygulandı Önceki Haber

Aydında şap hastalığına karşı 565 bin 68...

Martıların deniz üstündeki dansı izleyenleri hayran bıraktı Sonraki Haber

Martıların deniz üstündeki dansı izleyen...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar