160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Biden: “İsrail uluslararası toplumun desteğini kaybetmeye başladı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Biden: “İsrail uluslararası toplumun desteğini kaybetmeye başladı”
Abone ol
Abd Başkanı Joe Biden, Israil’in Gazze şeridi’ne Yönelik Devam Eden Saldırıları Nedeniyle Uluslararası Toplumun Desteğini Kaybetmeye Başladığını Söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik devam eden saldırıları nedeniyle uluslararası toplumun desteğini kaybetmeye başladığını söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin başkenti Washington DC’deki bir bağış etkinliğinde İsrail’e dair açıklamalarda bulundu.

Biden, İsrail’deki mevcut hükümetin ülke tarihindeki en muhafazakar hükümet olduğunu belirterek, İsrail hükümetinin "iki devletli bir çözüm istemediğini" aktardı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun vermesi gereken zor bir karar olduğunu belirten Netanyau, İsrail’in sivilleri ayırt etmeksizin Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılar nedeniyle uluslararası toplumun desteğini kaybetmeye başladığını ve Netanyahu’nun İsrail-Filistin çatışmasına uzun vadeli bir çözüm bulmak için hükümetini "güçlendirmesi ve değiştirmesi" gerektiğini söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksagazın tadilat için açtığı kanala hafif ticari araç düştüÖnceki Haber

Aksagazın tadilat için açtığı kanala haf...

Devrilen kamyon ekipleri harekete geçirdi, sürücü bulunamadıSonraki Haber

Devrilen kamyon ekipleri harekete geçird...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar