160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Beytüşşebapta kiraz ağaçları köyü beyaza bürüdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beytüşşebapta kiraz ağaçları köyü beyaza bürüdü
Abone ol
şırnak'ın Beytüşşebap Ilçesinde Baharın Gelişiyle Kiraz Ağaçları çiçek Açtı. Beyaza Bürünen Kiraz Bahçeleri Havadan Görüntülendi.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde baharın gelişiyle kiraz ağaçları çiçek açtı. Beyaza bürünen kiraz bahçeleri havadan görüntülendi.

İlçeye bağlı Başaran köyünde bahar aylarında havaların ısınmasıyla beraber ağaçlar çiçek açmaya başladı. Kiraz ve vişne ağaçları bu yıl her zamankinden daha çok çiçek verdi. Beyaza bürünen köyde evler ağaçların gölgesinde kaldı. Kiraz bahçesinde oynayan Çimen Gükçe, gün boyu fotoğraflar çektiğini söyledi. Bahçelerinde düğünlerde gelin ve damatların gelip fotoğraf çektiğini belirten Gükçe, ağaçların çok güzel çiçek açtığını ve çok sevindiklerini dile getirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı Önceki Haber

Vali Çiftçi başarılı öğrencileri ağırlad...

Elektrikli scooter ile tehlikeli yolculuk Sonraki Haber

Elektrikli scooter ile tehlikeli yolculu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar