160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Beyşehirde kafeterya, büfe, yemekhaneler denetlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beyşehirde kafeterya, büfe, yemekhaneler denetlendi
Abone ol
Konya’nın Beyşehir Ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı’na Bağlı Eğitim Ve öğretim Kurumları Bünyesinde Faaliyet Gösteren Kantin, Kafeterya, Büfe, çay Ocağı Ve Yemekhaneler Denetlendi.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim ve öğretim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren kantin, kafeterya, büfe, çay ocağı ve yemekhaneler denetlendi.

Beyşehir Tarım ve Orman Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, kurumda görev yapan gıda kontrol görevlileri tarafından söz konusu gıda işletmelerine yönelik yapılan denetimlerde gıda zincirinin tüm aşamalarında tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla kontroller gerçekleştirildiği belirtilerek, “Özellikle geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için, muhtemel gıda hastalıklarının önlenmesi amacıyla her eğitim öğretim döneminde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlardaki işletmeler resmi kontrole tabi tutulmaktadır” denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konyada zararlılar kameralı tuzak sistemi ile takip edilecekÖnceki Haber

Konyada zararlılar kameralı tuzak sistem...

Kütahyada Görsel Sanatlar SergisiSonraki Haber

Kütahyada Görsel Sanatlar Sergisi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar