160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Beyşehirde balık işleme tesisleri ve balık satış yerleri denetlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beyşehirde balık işleme tesisleri ve balık satış yerleri denetlendi
Abone ol
Konya’nın Beyşehir Ilçesinde Faaliyet Gösteren Tatlı Su Ve Deniz Balığı Işleme Tesisleri Ile Su ürünleri Satış Yerleri Denetlendi.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren tatlı su ve deniz balığı işleme tesisleri ile su ürünleri satış yerleri denetlendi.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, İlçe Müdürlüğünce su ürünlerine yönelik denetim ve kontrol faaliyetlerinin aralıksız olarak sürdüğü belirtildi. Açıklamada, sağlıklı, güvenilir ve sürdürülebilir gıda arzının sağlanabilmesi için ilçedeki perakende satış yerleri ile balık işleme tesislerinin su ürünleri kontrol ekipleri tarafından denetime tabi tutulduğu vurgulanarak, “Denetimlerde menşei belge kontrolü ve uygun ölçülerde balık satışı yapılıp yapılmadığı kontrol edilmiş olup, 1380 sayılı su ürünleri kanunu kapsamında gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Okuldaki Çiftlik Projesi, Bodrumda hayata geçirildiÖnceki Haber

Okuldaki Çiftlik Projesi, Bodrumda hayat...

‘Hemofilide tanı ve tedavide gecikme, ciddi kanamalara neden olabilirSonraki Haber

‘Hemofilide tanı ve tedavide gecikme, ci...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar