160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Beyrut Havalimanına siber saldırı: Havalimanındaki ekranlarda Hizbullah karşıtı mesaj yayınlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beyrut Havalimanına siber saldırı: Havalimanındaki ekranlarda Hizbullah karşıtı mesaj yayınlandı
Abone ol
Beyrut Havalimanı’na Siber Saldırı: Havalimanındaki Ekranlarda Hizbullah Karşıtı Mesaj Yayınlandı

Lübnan’daki Beyrut Havalimanı’na düzenlenen siber saldırı ile uçakların kalkış ve varış saatlerini gösteren ekranlarda Hizbullah karşıtı mesaj yayınlandı.

Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki Beyrut Havalimanı’na siber saldırı düzenlendi. Bilgisayar korsanları, havalimanı içerisinde uçakların kalkış ve varış saatlerini gösteren ekranlarda Hizbullah karşıtı mesaj yayınladı. Mesajda Hizbullah, Lübnan’ı İsrail ile topyekun bir savaşın eşiğine getirmekle suçlanırken, Soldiers of God ile The One Who adlı bilgisayar korsanı olarak bilinen grupların logoları yer aldı.

Soldiers of God saldırının sorumluluğunu üstlenmezken, The One Who ise Beyrut Havalimanı’ndaki ekranların fotoğraflarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kamyonet tıra çarpıp karşı şeride geçti: 1 yaralı Önceki Haber

Kamyonet tıra çarpıp karşı şeride geçti:...

Hırsız Örümcek Adam gibi tırmandığı balkonda yakayı ele verdi Sonraki Haber

Hırsız Örümcek Adam gibi tırmandığı balk...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar