160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Beydağ Barajı tamamen kurudu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beydağ Barajı tamamen kurudu
Abone ol
Izmir’in Beydağ Ilçesinde Bulunan Ve Bölgedeki Tarım Arazilerine Ciddi Manada Su Akışı Sağlayan Beydağ Barajı, Kuraklıktan Nasibini Alarak Tamamen Kurudu.

İzmir’in Beydağ ilçesinde bulunan ve bölgedeki tarım arazilerine ciddi manada su akışı sağlayan Beydağ Barajı, kuraklıktan nasibini alarak tamamen kurudu.

2007 yılında tamamlanarak su tutulmaya başlanan Beydağ Barajı’ndan son gelen görüntüler tedirgin etti. Küçük Menderes Ovası’nda 120 bin dekar araziyi sulayan ve kuraklıktan önemli derecede etkilendiği gözlemlenen Beydağ Barajı, neredeyse tamamen kurudu. Devlet Su İşleri’ne (DSİ) bağlı olan ve kavurucu yaz sıcaklarının etkisi, tarım arazilerinin sulanmasıyla su seviyesinin yok denecek kadar düştüğü baraja, zaman zamanda çevredeki çaylardan su temini sağlanıyor.

Bölgedeki vatandaşlar ise barajın kurumaya yüz tutmasına karşı şaşkınlığını gizleyemedi. Barajdan şuanda tarım arazilerine herhangi bir su akışının sağlanmadığı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Motosiklet sürücüsünün ölümden döndüğü an kameraya yansıdıÖnceki Haber

Motosiklet sürücüsünün ölümden döndüğü a...

Pansiyon odasında uyuşturucu madde ticareti yapan 2 kişi yakalandıSonraki Haber

Pansiyon odasında uyuşturucu madde ticar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar