160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Beton bloğa çarpan otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beton bloğa çarpan otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı
Abone ol
Eğirdir-ısparta Karayolu’nda Meydana Gelen Kazada, Beton Bloğa çarpan Otomobil Takla Attı. Kazada Sürücü Hayatını Kaybederken, Bir Kişi Yaralandı.

Isparta’da meydana gelen trafik kazasında, beton bloğa çarpan otomobil takla attı. Kazada sürücü hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı.

Kaza, saat 15.45 sıralarında Eğirdir-Isparta Karayolu’nun 6. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.A. (64) idaresindeki 07 AIU 41 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağında bulunan menfez başındaki beton bloğa çarparak takla attı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde sürücü S.A.’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Araçta bulunan C.A. (67) ise yaralı olarak Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaymakam Kandan yangınlara karşı uyarı: Yangınların yüzde 99u insan kaynaklıÖnceki Haber

Kaymakam Kandan yangınlara karşı uyarı:...

Kamu Mühendisleri: “1957 Model Meslek Kanunu İstemiyoruz!”Sonraki Haber

Kamu Mühendisleri: “1957 Model Meslek Ka...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar