30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.3802
EURO34.7698
ALTIN2409.9

‘Best Perforsmance ödüllü flim ekibine Rektör Çiftçiden teşekkür belgesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Best Perforsmance ödüllü flim ekibine Rektör Çiftçiden teşekkür belgesi
Abone ol
çankırı Karatekin üniversitesi Prf. Dr. Harun çiftçi, ‘göç’ Temalı Koleksiyonun Tanıtıldığı Abd’nin En Prestijli Moda Film Festivallerden Biri Olan ‘style, Experimental, Fashion Film Festivali’nde “best Performances” ödülününe Layık Görülen “limbo” Isimli Kısa Film Ekibine Teşekkür Belgesi Takdim Etti.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Prf. Dr. Harun Çiftçi, ‘Göç’ temalı koleksiyonun tanıtıldığı ABD’nin en prestijli moda film festivallerden biri olan ‘Style, Experimental, Fashion Film Festivali’nde “Best Performances” ödülününe layık görülen “Limbo” isimli kısa film ekibine teşekkür belgesi takdim etti.

Çankırı Karatekin Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri tarafından Üniversite bünyesinde ‘Göç” temalı koleksiyonun tanıtıldığı Doç. Dr. Tunç Boran’ın yönetmenliğinde çekilen “Limbo” isimli kısa film, ABD’nin en prestijli moda film festivallerden biri olan “Style, Experimental, Fashion Film Festival”inde “Best Performances” ödülünün sahibi oldu. Film ekibini başarılarından dolayı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Harun Çiftçi, Doç. Dr. Tunç Boran, Doç. Arzu Evecen, Öğr. Gör. Salih Köse, Öğr. Gör. Ceren Öz ve Arş. Gör. Kübra Aşçı ile film ekibinde yer alan öğrencilerinden Halil Şahin ve Yavuz Koç`a teşekkür belgesi takdim etti.

Doç. Dr. Tunç Bora’nın yönetmenliğini, Öğr. Gör. Salih Köse ve Selçuk Karadaşgörüntü yönetmenliğini yaptığı film, Çankırı Tren İstasyonu, TCDD Açık Hava Müzesi’nde çekildi. Çankırı Karatekin Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı öğrencilerinden Ebru Taşkın, Farahim Aliyev, Furkan Can Yıldız, Gamze Nur Ürkmez, Gül Genç, Kardelen Orhan, Mir Ali Babayev, Naiba Rzayeva, Selvanur Demir, Sina Ranjbar Reihani, Süheyla Taşören, Şule Aksoy, Zehra Akkaya tarafından hazırlanan “Göç” temalı giysi koleksiyonunun konsept danışmanlığını Doç. Arzu Evecen, kostüm danışmanlığını ise Öğr. Gör. Ceren Öz yaptı. Göçmenlerin yaşadıkları problemler, göçün toplumsal ve psikolojik etkileri, göçmenlerin topluma entegrasyonu gibi toplumsal konular giysi koleksiyonun temel manifestosunu oluşturdu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2 yaşındaki Nisanur bebeğin ölümüne sebep olan sanığa ağırlaştırılmış müebbet kararıÖnceki Haber

2 yaşındaki Nisanur bebeğin ölümüne sebe...

Dumlupınarda şehitler için sabah namazında Kuran okunup dua edildiSonraki Haber

Dumlupınarda şehitler için sabah namazın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar