160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Beşiktaşta, Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaşta, Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları tamamlandı
Abone ol
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de 16. Hafta Erteleme Maçında Deplasmanda Oynayacağı çaykur Rizespor Müsabakasının Hazırlıklarını, Bu Sabah Yaptığı Antrenmanla Tamamladı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de 16. hafta erteleme maçında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor müsabakasının hazırlıklarını, bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. İdman, ısınma ve koordinasyon koşularıyla başladı. 5’e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çalışmayla sona erdi.

Öte yandan, Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada geçirdiği kafa travması nedeniyle takip ve sahaya dönüş süreci devam eden Necip Uysal, Rizespor maçının kadrosuna alınmadı.

Siyah-beyazlılar, deplasmandaki Çaykur Rizespor maçı için bugün saat 15.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Rize’ye giderek kampa girecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beşiktaşta, Çaykur Rizespor maçı kamp kadrosu belli olduÖnceki Haber

Beşiktaşta, Çaykur Rizespor maçı kamp ka...

Trafikte makas atan sürücü uyuşturucu etkisinde çıktıSonraki Haber

Trafikte makas atan sürücü uyuşturucu et...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar