13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Beşiktaş, Kauno Zalgiris maçının hazırlıklarına başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş, Kauno Zalgiris maçının hazırlıklarına başladı
Abone ol
Beşiktaş, Uefa Avrupa Ligi Play-off Turu Rövanş Maçında Deplasmanda Kauno Zalgiris Ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına Bugün Yaptığı Antrenmanla Başladı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda Kauno Zalgiris ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Beşiktaş, bir günlük iznin ardından bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Kauno Zalgiris maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Vincenzo Italiano yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşularıyla başlayan idman, 5’e 2 top kapma ve tam sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Beşiktaş, yarın saat 11.00’de ilk 15 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

Siyah-beyazlılar, Kauno Zalgiris ile deplasmanda oynayacağı maç için saat 15.15’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Litvanya’ya gidecek.

Teknik Direktör Vincenzo Italiano ile bir futbolcu, TSİ 19.30’da müsabakanın oynanacağı stadyumda basın toplantısı düzenleyecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yıldırımda önce eğitim sonra iş Önceki Haber

Yıldırımda önce eğitim sonra iş

Eşbaşkan Bucak, üstyapı çalışmalarını inceledi Sonraki Haber

Eşbaşkan Bucak, üstyapı çalışmalarını in...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar