20 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine hazır
Abone ol
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 4. Haftasında Deplasmanda Fenerbahçe Ile Oynayacağı Derbi Maçın Hazırlıklarını Yaptığı Antrenmanla Tamamladı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Vincenzo Italiano yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak yapıldı. Isınma koşularıyla başlayan idman, 5’e 2 top kapma ve duran top çalışmasının ardından gerçekleştirilen taktik çalışmayla sona erdi.

Beşiktaş’ın yeni transferi Ümit Akdağ da takımla ilk antrenmanına çıktı.

Siyah-beyazlılar, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında yarın saat 20.00’de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Titanyum yatırımı Denizli Sanayi Odasında masaya yatırıldı Önceki Haber

Titanyum yatırımı Denizli Sanayi Odasınd...

Başkan Ertaş, şehit ve gaziler için düzenlenen hayra katıldı Sonraki Haber

Başkan Ertaş, şehit ve gaziler için düze...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar