160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Beşiktaş, Adana Demirspor maçı hazırlıkları sürdürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş, Adana Demirspor maçı hazırlıkları sürdürdü
Abone ol
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Adana Demirspor Ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına, Bu Sabah Bjk Nevzat Demir Tesisleri’nde Yaptığı Antrenmanla Devam Etti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, düz koşu ve pas çalışmasıyla başladı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maç ile tamamlandı. Basına kapalı gerçekleştirilen idman, yaklaştık 1.5 saat sürdü.

Siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’de Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Adana’ya giderek kampa girecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Milletvekilleri mazbatalarını aldı Önceki Haber

AK Parti Milletvekilleri mazbatalarını a...

Trabzon Akvaryumunu bir yılda 293 bin 718 kişi ziyaret etti Sonraki Haber

Trabzon Akvaryumunu bir yılda 293 bin 71...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar