160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bergama Parşömeninin coğrafi işaret tescil denetimi yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bergama Parşömeninin coğrafi işaret tescil denetimi yapıldı
Abone ol
Bergama Ticaret Odasının Girişimleriyle 2021 Yılında Coğrafi Işaret Tescili Alınarak Koruma Altına Alınan, 'bergama Kağıdı' Olarak Da Bilinen Bergama Parşömeni'nin Coğrafi Işaret Tescil Denetimi Gerçekleştirildi.

Bergama Ticaret Odasının girişimleriyle 2021 yılında coğrafi işaret tescili alınarak koruma altına alınan, ’Bergama Kağıdı’ olarak da bilinen Bergama Parşömeni’nin coğrafi işaret tescil denetimi gerçekleştirildi.

Bergama Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Melih Çağdaş, Genel Sekreter Gülay Koç, Yönetim Sistemleri Temsilcisi Yeşim Fidan, BERTO Meslek Komitesi Başkanı/Bergama Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Türken ve Bergama Belediyesini temsilen Yüksel Altuğ’un katıldığı denetimler, Bergama’daki 3 Parşömen üreticisi ziyaret edilerek yapıldı.

Heyet, Bergama Parşömeni üreticilerini yerlerinde ziyaret ederek Coğrafi İşaret’in ve yapılan denetimin önemini anlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uluslararası 7. Altın Kanca Surfcasting Turnuvası Mersin’de Gerçekleştirildi Önceki Haber

Uluslararası 7. Altın Kanca Surfcasting...

Silivride 35 mahallenin muhtarıyla toplantı gerçekleştirdi Sonraki Haber

Silivride 35 mahallenin muhtarıyla topla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar