160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

“Benim Nilüferim”e jüri özel ödülü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Benim Nilüferim”e jüri özel ödülü
Abone ol
NİLÜFER BELEDİYESİ, KURUMLARIN BAŞARILI HALKLA İLİŞKİLER ÇALIŞMALARININ ÖDÜLLENDİRİLDİĞİ “HİÇ” ÖDÜL GECESİNDE JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU.

Nilüfer Belediyesi, kurumların başarılı halkla ilişkiler çalışmalarının ödüllendirildiği “HİÇ” ödül gecesinde jüri özel ödülünün sahibi oldu.


Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) Ödülleri’nde Nilüfer Belediyesi “Benim Nilüferim” isimli çalışmasıyla jüri özel ödülünün sahibi oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen ödül gecesine Bursa’da halkla ilişkiler alanında faaliyet gösteren sektör temsilcileri ile iş ve medya dünyasından çok sayıda davetli katıldı.


Halkla ilişkiler alanında başarılı ve örnek uygulamalara sahip kurum ve bu uygulamaları hayata geçiren halkla ilişkiler çalışanlarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen gecenin açılış konuşmasını Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Cansel Oruç yaptı. Oruç konuşmasında “9 yıldır Türkiye’nin en büyük kurumlarından, en önemli sivil toplum örgütlerinden, en değerli şirketlerinden projelerin katıldığı HİÇ Ödülleri’nde birçok ödül verildi. Hepsi birbirinden değerli ve uluslararası yarışmalarda ödül kazanabilecek projelerdi. Ancak asıl önemli olanın bu projelerin, kurumların marka değerini arttırması ve iletişimi kolaylaştıran bu çalışmaların oluşturduğu sonuçlar olduğunu gördük” dedi.


Ödül gecesine katılan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız ise, “Özellikle kamu kurumlarında ihmal edilen halkla ilişkiler çalışmaları alanında Nilüfer Belediyesi olarak vatandaş memnuniyetini en üst seviyede tutmaya gayret ediyoruz. İletişim kanallarının her geçen gün çeşitlenerek farklılaştığı günümüzde, birlikte yönetim anlayışıyla özellikle gençlere ulaşmayı ayrıca önemsiyoruz. Bu noktada sosyal medya iletişiminde ön plana çıkan ‘Benim Nilüferim’ adlı çalışmamızda, arkadaşlarımızın yakaladığı başarının takdir edilmesi mutluluk verici” dedi.


Konuşmaların ardından Bursa Halkla İlişkiler Derneği 9. HİÇ Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede Nilüfer Belediyesi, Yankı İçöz’ün hazırlayıp sunduğu; projeler, etkinlikler, uygulamalar ve toplumsal konuların uzman isimler ve ilgili kişilerle değerlendirildiği dijital içerik programı “Benim Nilüfer’im” ile jüri özel ödülünün sahibi oldu. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız, BTSO Başkan yardımcısı Cüneyt Şener’in takdim ettiği ödülü Nilüfer Belediyesi adına, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dilhun Gökçe Gültekin, müdürlük çalışanları Yankı İçöz ve İlker Başbuğa ile birlikte aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarımın Dünü, Bugünü ve Geleceği paneli HKÜde gerçekleştirildiÖnceki Haber

Tarımın Dünü, Bugünü ve Geleceği paneli...

Galatasaray ile Fatih Karagümrük 16. randevudaSonraki Haber

Galatasaray ile Fatih Karagümrük 16. ran...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar