160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bembeyaz papatya tarlası fotoğrafçıların gözdesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bembeyaz papatya tarlası fotoğrafçıların gözdesi
Abone ol
Ağrı'nın Taşlıçay Ilçesinde Bulunan Balık Gölü Manzaralı Papatya Tarlası, Sunduğu Görsel şölen Ile Adeta Büyülüyor.

Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde bulunan Balık Gölü manzaralı papatya tarlası, sunduğu görsel şölen ile adeta büyülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde, Aras Dağları üzerinde Türkiye’nin en yüksek göllerinden biri olan Balık Gölü’nün bulunduğu bölgede kendiliğinden yetişen papatyalar, fotoğraf çektirmek ve Balık Gölü’nde piknik yapmak isteyenlerin uğrak mekânı haline geldi.

Papatya tarlasına dönüşen arazide çocuklar zaman zaman oyunlar oynarken, bölgeden geçenler ise fotoğraf çekerek görsel şöleni kaydediyor.

Rengârenk çiçeklerin hâkim olduğu bölgede, ziyaretçilerin ilgisini çektiği papatya tarlası, Ağrı’nın Taşlıçay ilçesine bağlı Balık Gölü’nde boy gösterdi. Bölgede yaşayanlar başta olmak üzere, çevreden geçip çiçekleri fark edenler ise hem seyri güzel manzarayı izliyor hem de fotoğraf çekiyor.

Balık Gölü’ne ailesi ile gelip çiçek tarlasında fotoğraf çeken Seher Temel, “Keşke her şey ehline denk gelseydi, canda inci mercanda, ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur. Tıpkı burası gibi burası adeta cennetten bir köşe, papatyalarla bezenmiş bir yer. Burası Ağrı’da çok fazla bilinmediği için hak ettiği değeri görmüyor. Türkiye geneli tanıtılması gerekiyor. Ağrı Balık Gölü’nün Türkiye genelinde tanıtımı yapılması gerekiyor” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma Milli Parkta nöbette Önceki Haber

Jandarma Milli Parkta nöbette

Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu Sonraki Haber

Seyir halindeki otomobil alevlere teslim...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar