160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bellerinde bıçak ellerinde taş: Düğün konvoyundan istediklerini alamayınca olanlar oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bellerinde bıçak ellerinde taş: Düğün konvoyundan istediklerini alamayınca olanlar oldu
Abone ol
Sakarya’nın Adapazarı Ilçesinde Düğün Konvoyunu önünü Keserek Para Isteyen Bir Grup Genç Ile Konvoydakiler Arasında Gerginlik Yaşandı. Gençlerin Belinden Bıçak çıkardığı Ve Havaya Ateş Edildiği Anlar Ise Vatandaş Kamerasına Yansıdı.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde düğün konvoyunu önünü keserek para isteyen bir grup genç ile konvoydakiler arasında gerginlik yaşandı. Gençlerin belinden bıçak çıkardığı ve havaya ateş edildiği anlar ise vatandaş kamerasına yansıdı.

Adapazarı ilçesi Alparslan Türkeş Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, düğün konvoyunun önünü keserek para isteyen bir grup genç ile konvoydakiler arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlik neticesinde havaya ateş edilerek gençlerin kaçması beklenirken ortalık bir anda savaş alanına döndü. Gençlerin belinden bıçak çıkarıp ellerine taş alarak karşılık vermeye çalıştığı olay anları ise bir vatandaş tarafından saniye saniye kayda alındı. Görüntülerde, gençlerin koşuşturması, havaya ateş edilmesi, genlerin belinden bıçak çıkartması ve taş alması, gençlerden birinin otomobil içinde bulunan bir kişiye defalarca yumruk atması yer alıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muğlalı kız hokeyciler finalde yarışacak Önceki Haber

Muğlalı kız hokeyciler finalde yarışacak

105 yaşındaki depremzede anne 80 yaşındaki kızıyla 3 ay sonra buluşmuştu Sonraki Haber

105 yaşındaki depremzede anne 80 yaşında...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar