160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Belediye, TARGID-2022ye ev sahipliği yapacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye, TARGID-2022ye ev sahipliği yapacak
Abone ol
BELEDİYE, TARGID-2022'YE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Kütahya Belediyesi ev sahipliğinde, 7-9 Ekim 2022 tarihlerinde Kütahya Belediyesi’nde gerçekleştirilecek olan 6. Uluslararası Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi (TARGID2022) öncesinde kongre üyeleri Belediye Başkanı Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.


Kütahya Belediyesi ev sahipliğinde, Dumlupınar Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi işbirliği ile 7-9 Ekim 2022 tarihleri arasında Kütahya Belediyesi konferans salonunda açılış programı gerçekleştirilecek olan 6. Uluslararası Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi öncesinde (TARGID2022) koordinatör Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu, kongre başkanlarından Prof. Dr. Hasan Eleroğlu ve Prof. Dr. Muhammet Dönmez ile CNS Kongre Organizasyonları sorumlusu Mustafa Özcan, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a çalışma ziyareti gerçekleştirdi.


Başkan Işık, ziyaretçilere Kütahya’nın tarım sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatarak, çiftçilere ve tarıma verdikleri desteklerden bahsetti. Yapılacak olan kongrenin Kütahya ve bölge tarımına önemli katkı sağlayacağını inandığını ifade etti.


Kütahya’daki tüm tarımsal kamu ve özel sektör temsilcileri ile çiftçiler kongreye davet edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Öndeş esnaf buluşmalarını sürdürüyor Önceki Haber

Başkan Öndeş esnaf buluşmalarını sürdürü...

İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı Sonraki Haber

İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar