160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Belediye personelinin çocukları için yapılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye personelinin çocukları için yapılıyor
Abone ol
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk özlü, Düzce Belka Insan Kaynakları Genel Müdürü Necla Erdoğan’la Birlikte çalışmaları Inceledi Ve Bilgi Aldı.

6 yaş arası Gündüz Bakım Evi çalışmalarında sona gelindi.

Düzce Belediye Başkanlığı ve Düzce BelKA tarafından yürütülen Demetevler Mahallesinde belediye çalışanlarının 2-6 yaş arası çocukları için yapılan Gündüz Bakım Evi inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce BelKA İnsan Kaynakları Genel Müdürü Necla Erdoğan’la birlikte çalışmaları inceledi ve bilgi aldı.

Belediye Başkanı Faruk Özlü çocukların gündüz bakım evinde yaşına uygun eğitimler alacağını belirterek “Düzce Belediye personelimizin 2-6 yaş arası çocukları için planladığımız Gündüz Bakım Evi’mizin yapımını sürdürüyoruz. Anne ve babaları onların geleceği için çalışırken yavrularımızın nezih, güvenli ve yaşına uygun eğitimler alabileceği bir merkez yapmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

“Önümüzdeki aylarda açılacak”

Gündüz Bakım Evi ile ilgili bilgiler veren BelKA İnsan Kaynakları Genel Müdürü Necla Erdoğan “150 ve üzeri kadın çalıştıran şirketlerin Gündüz Bakım Evi açma yükümlülüklerine ilişkin olarak açılacak olan Gündüz Bakım evimizin, Demetevler Mahallesinde bulunan iş merkezindeki inşa çalışmaları hızla ilerlemektedir. Düzce Belediyesi çalışanlarımızın özellikle kadın çalışanlarımızın iş hayatına katılımını kolaylaştırmak ve çocuklarımızın ferah, güvenli bir ortamda en kıymetli yaşlarında, profesyonel çocuk gelişimi uzmanlarımız kontrolünde hayata hazırlanmasını önemsiyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün çalışanlarımızın tüm haklarının tam ve zamanında ödenmesini hassasiyetle takip ediyor olmasının yanında ailelerinin sosyal ihtiyaçlarını da her konuda özenle takip ettiği en önemli projelerimizden biri de Gündüz Bakımevi projemiz olacak. Düzce Belediye Başkanlığımız ve Düzce BelKA tarafından yürütülen Gündüz Bakım evimiz önümüzdeki aylarda çalışanlarımızın hizmetine sunulacaktır” ifadelerine yer verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursaya kurulacak entegre katı atık tesisi 100 bin hanenin elektriğini karşılayacakÖnceki Haber

Bursaya kurulacak entegre katı atık tesi...

Osmaniye'de 2023 fidan toprakla buluştuSonraki Haber

Osmaniye'de 2023 fidan toprakla buluştu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar