29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.4704
EURO34.8902
ALTIN2432.3

Belediye başkanları, milletvekilleri ve basın emekçileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü yemeğinde bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye başkanları, milletvekilleri ve basın emekçileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü yemeğinde bir araya geldi
Abone ol
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYISI İLE DÜZENLENEN YEMEKTE, ESKİŞEHİR’DE GÖREV YAPAN BASIN EMEKÇİLERİ, BELEDİYE BAŞKANLARI, MİLLETVEKİLLERİ VE BASIN MESLEK ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİ BİR ARAYA GELDİ.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile düzenlenen yemekte, Eskişehir’de görev yapan basın emekçileri, belediye başkanları, milletvekilleri ve basın meslek örgütü temsilcileri bir araya geldi.


Eskişehir’in bir geleneği haline gelen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü yemeği, pandemi kısıtlamaları dolayısıyla oluşan 2 yıllık aranın ardından büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği yemeğe Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Genel Başkanı Gökhan Durmuş, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı (TGF) Yılmaz Karaca, ilçe belediye başkanları, belediye bürokratları ile yerel basın temsilcileri katıldı.


Programda yapılan konuşmalarda, "Basının daha özgür olacağı, insanların fikirleri yüzünden tutuklanmayacakları bir Türkiye hayal edildiği” ifade edildi ve basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.


Gecede katılımcılar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuklara trafik bilinci aşılanıyorÖnceki Haber

Çocuklara trafik bilinci aşılanıyor

Fırtına, 2 asırlık ağacı devirdiSonraki Haber

Fırtına, 2 asırlık ağacı devirdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar