160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Belçikadan ülkeye giriş yapan gurbetçi: “Devletimizin bekası milletimizin birliği için oyumuzu kullanacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belçikadan ülkeye giriş yapan gurbetçi: “Devletimizin bekası milletimizin birliği için oyumuzu kullanacağız”
Abone ol
CUMHURBAŞKANI VE 28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMLERİ İÇİN GÜMRÜK KAPILARI İLE SINIR KAPILARINDA OY VERME İŞLEMİ DEVAM EDİYOR. EDİRNE KAPIKULE SINIR KAPISI’NDAN ANAVATANA GİRİŞ YAPAN BELÇİKA’DA YAŞAYAN GURBETÇİ SEÇMEN MEVLÜT MERT, “DEVLETİMİZİN BEKASI MİLLETİMİZİN BİRLİĞİ İÇİN OYUMUZU KULLANACAĞIZ” DEDİ.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için gümrük kapıları ile sınır kapılarında oy verme işlemi devam ediyor. Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’ndan anavatana giriş yapan Belçika’da yaşayan gurbetçi seçmen Mevlüt Mert, “Devletimizin bekası milletimizin birliği için oyumuzu kullanacağız” dedi.



Edirne’de Kapıkule, Hamzabeyli, İpsala, Pazarkule Sınır Kapılarıyla birlikte tren garı dahil olmak üzere toplam 6 alana sandık kuruldu. Ayrıca, Kırklareli Dereköy Sınır Kapısı’na da 1 sandık kuruldu. Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı kişiler, evraklarını ibraz etmelerinin ardından saat 08.00 itibariyle kabinlerde oylarını kullanmaya başladı. Tatil günleri dahil 24 saat süre ile oy kullanılabilecek gümrük kapılarında oy verme işlemi 14 Mayıs saat 17.00’de sona erecek.



Kapıkule’den ülkeye giriş yapan gurbetçi vatandaşlardan Mevlüt Mert, devletin bekası, milletin birliği için oyunu kullanacağını belirtti. Mert, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan ülkeye giriş yaptığını ve vatandaşlık görevini yerine getireceğini belirterek, “Gümrüğümüze yaklaştıkça damarlarımızdaki kan daha başka bir akıyor. Hele ki şu gökyüzündeki bayrağımızın dalgalandığını gördükçe insanın daha da bir ruhu şahlanıyor. Burada oy kullanarak vatandaşlık görevimizi yerine getireceğiz. Oyumuzu kullanacağız, devletimize, milletimize hayır uğurlu olsun. Devletimizin bekası için milletimizin birliği için oyumuzu kullanacağız. Vatandaşlık görevimizi yapacağız” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil takla attı: 4 yaralıÖnceki Haber

Kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomo...

Samsun-Sivas yolcu treni seferleri 8 yıl aradan sonra tekrar başladıSonraki Haber

Samsun-Sivas yolcu treni seferleri 8 yıl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar