160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bekçi ekipleri 13 bin 938 şahsın kimlik bilgilerini sorguladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bekçi ekipleri 13 bin 938 şahsın kimlik bilgilerini sorguladı
Abone ol
Eskişehir’de Emniyete Bağlı Bekçi Ekiplerince Son 1 Hafta Içerisinde 13 Bin 938 şahsın Ve 103 Aracın Kimlik Bilgileri Sorgulanırken, 27 Aranan şahıs Ile 16 Yoklama Kaçağı Yakalandı.

Eskişehir’de emniyete bağlı bekçi ekiplerince son 1 hafta içerisinde 13 bin 938 şahsın ve 103 aracın kimlik bilgileri sorgulanırken, 27 aranan şahıs ile 16 yoklama kaçağı yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 10-17 Şubat 2025 tarihleri arasında çalışma yapıldı. Çarşı ve mahalle bekçileri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, 13 bin 938 şahsın ve 103 aracın kimlik bilgileri sorgulandı. Ekiplerin sorguları sonucunda, 27 aranan şahıs ile 16 yoklama kaçağı yakalandı. Ayrıca; 2 tabanca, 22 fişek ve 1 havalı tabanca ele geçirildi.

Aynı tarihlerde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kız öğrenci yurtları çevresinde yapılan uygulamalarda ise, bin 276 şahsın ve bin 200 aracın sorgulandığı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Gündüz Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi'ni Ziyaret Etti Önceki Haber

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Gündü...

Rahatsızlanan babası için jandarmadan yardım istedi Sonraki Haber

Rahatsızlanan babası için jandarmadan ya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar