160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bebek ve teyzesinin öldüğü yangına oksijen tüpü sebep olmuş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bebek ve teyzesinin öldüğü yangına oksijen tüpü sebep olmuş
Abone ol
Konya’da Otomobilde çıkan Yangında Bebeğin Tedavisi Için Kullanılan Oksijen Tüpünün Patlaması Sonucu Meydana Geldiği öğrenildi.

Konya’da bebek ve teyzesinin hayatını kaybettiği yangının, otomobilde bulunan ve tedavi için kullanılan oksijen tüpünün patlaması sonucu çıktığı öğrenildi.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Akademi Mahallesi Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir hastanede tedavi gören 3 aylık Mustafa Çakmak bebek, hastaneden ailesi ile birlikte taburcu oldu. Aile, hastaneden 42 D 9030 plakalı otomobille Çumra ilçesindeki evlere gitmek üzere ayrıldıkları sırada otomobilde bulunan bebeğin tedavisi için kullanılan oksijen tüpü patladı. Patlama sonrasında otomobilde yangın çıktı. Otomobildeki baba Halil Çakmak ve anne Fatma Çakmak yaralanırken bebek Mustafa Çakmak ve teyzesi Rabia Yıldız (18) yangında hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Baba ile anne Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken, anne burada yapılan tetkikler sonrasında ambulansla Konya Şehir Hastanesine nakledildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vatandaşlar talep etti, toplu taşıma araçları güzergah değiştirdiÖnceki Haber

Vatandaşlar talep etti, toplu taşıma ara...

Hakkaride 8 yaşındaki hasta helikopterle Vana sevk edildiSonraki Haber

Hakkaride 8 yaşındaki hasta helikopterle...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar