160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bayrampaşa Belediyesinden İsrail ürünlerine boykot kararı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayrampaşa Belediyesinden İsrail ürünlerine boykot kararı
Abone ol
Gazze’ye Saldırılarını Sürdüren Israil’i Protesto Etmek Amacıyla Bayrampaşa Belediyesi’ne Ait Sosyal Tesislerde Israil Menşeli ürünlerin Satışı Ve Dağıtımı Yasaklandı.

Gazze’ye saldırılarını sürdüren İsrail’i protesto etmek amacıyla Bayrampaşa Belediyesi’ne ait sosyal tesislerde İsrail menşeli ürünlerin satışı ve dağıtımı yasaklandı.

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne saldırılarında çoğunluğu çocuk ve kadın binlerce insan yaşamını yitirdi. İsrail’i protesto etmek amacıyla İsrail menşeli ürünlerin satışına karşı boykot kampanyasına Bayrampaşa Belediyesi de katıldı. Belediyeye ait sosyal tesislerde İsrail menşeli ürünlerin satılmaması ve dağıtılmaması yönünde karar alındı.

“Daima Filistin’in yanındayız”

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Filistin’de savaş suçu işleyen ve soykırım yapan terör devleti İsrail’in ürünleri sosyal tesislerimizde satılmamaktadır. Filistinli kardeşlerimizin canına, malına ve toprağına kasteden siyonistlere destek olan tüm ürün ve hizmetleri boykot ediyoruz. Daima Filistin’in yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirtte anne ve 5 çocuğu yanan araçta hayatını kaybetti Önceki Haber

Siirtte anne ve 5 çocuğu yanan araçta ha...

Kahramanmaraş’ta ”Gazze’ye Bir Nefes Ol, Ses Ver Pazarcık” mitingi yapıldı Sonraki Haber

Kahramanmaraş’ta ”Gazze’ye Bir Nefes Ol,...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar