160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bayburtta, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası öncesi kortej yürüyüşü yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburtta, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası öncesi kortej yürüyüşü yapıldı
Abone ol
TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI, 15-17 KASIM'DA BAYBURT'TA DÜZENLENECEK

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, 15-17 Kasım’da Bayburt’ta düzenlenecek.


Şampiyona öncesinde Bayburt Valiliği, Bayburt Belediyesi ve üniversitenin ev sahipliğinde Türkiye Halk Oyunları Federasyonu organizasyonuyla kentte düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası kortej yürüyüşü ve Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başladı. Çelenk sunumunun ardından Türkiye’nin dört bir yanından gelen ekipler Saray Bahçesinde toplanan kalabalığa mini bir gösteri sundular.


15,16,17 Kasım 2022 tarihlerinde Busenaz Sürmeneli Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek şampiyonada 30 şehirden gelen halkoyunları ekipleri Türkiye’nin en iyisi olabilmek adına ter dökecek.


Rekabetin üst düzeyde olacağı yarışmanın açılış törenine Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Türkiye Halkoyunları Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Tayfun Ortayayla, Halkoyunları Federasyonu İl Hakem Temsilcisi Ekrem Hatipoğlu ve Halkoyunları Federasyonu İl Temsilcisi İsmail Artar, kurum müdürleri ve halkoyunları ekipleri katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyonkarahisarda hafızlar kampa girdiÖnceki Haber

Afyonkarahisarda hafızlar kampa girdi

Rektör Ünal: “Hangarlar bölge ekonomisine güç katacak”Sonraki Haber

Rektör Ünal: “Hangarlar bölge ekonomisin...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar