27 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bayburtta üniversite öğrencilerine yönelik iftar ve sahur programları düzenleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburtta üniversite öğrencilerine yönelik iftar ve sahur programları düzenleniyor
Abone ol
Bayburt’ta üniversite öğrencilerine Yönelik Iftar Ve Sahur Programları Düzenleniyor

Bayburt İl Müftülüğü, ramazan ayı dolayısıyla üniversite öğrencilerine yönelik iftar ve sahur programları düzenliyor. Kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen buluşmalarda gençler hem aynı sofrada buluştu hem de ramazanın manevi atmosferini paylaştı.

Diyanet Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen programda gençlerle bir araya gelen Müftü Yardımcısı İlim Tatlı, gençlere zamanın kıymetini anlattı. Bir önceki gün ise Bayburt İl Müftülüğü tarafından üniversiteli gençlere yönelik bir başka iftar programı organize edildi. Terzi Hacı Mustafa Efendi 4-6 Yaş Kur’an kursunda kurulan sofrada öğrenciler oruçlarını açtı. İftarın ardından Tatlı, gençlere ramazan ayı ve orucun önemine ilişkin bilgiler vererek, yöneltilen soruları cevapladı.

İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde yurtlarda kalan üniversite öğrencileri için sahur buluşması düzenlendi. Tarihi Ulu Camii’nde sahur yapan gençler, sahurdan sonra okunan mukabeleyi dinledi. Sabah namazının hep birlikte kılınmasının ardından program tamamlandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersinde çocuklar tiyatro ve Kitobüs ile buluştu Önceki Haber

Mersinde çocuklar tiyatro ve Kitobüs ile...

Mersinin saklı cenneti Yerköprü Şelalesi ziyaretçileri hayran bırakıyor Sonraki Haber

Mersinin saklı cenneti Yerköprü Şelalesi...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar