160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

BAÜNde “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAÜNde “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü”
Abone ol
Baün'de “kadına Yönelik şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü”

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Üniversitesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğiyle “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” dahilinde, “Kadına karşı şiddete dur de” temalı bir panel düzenlendi. BAÜN Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda düzenlenen ve açılış konuşmasını BAÜN Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Kadem İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Gamze Aytekin’in gerçekleştirdiği etkinliğe akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü BAÜN İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Pelin Palas Karaca’nın yaptığı panele; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost, BAÜN Sağlık Bilimleri Fakültesi Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalından Doç. Dr. Sevde Aksu, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezinden Sosyal Çalışmacı Hilal Gürsoy konuşmacı olarak katıldı.

Etkinlik, BAÜN Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Kadem İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Gamze Aytekin tarafından panelistlere çiçek takdimi ile sona erdi.

Ayrıca BAÜN Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ dolayısıyla Toplu Taşıma Merkezi’nde stant açarak konuya ilişkin farkındalık etkinliğine destek verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milasta Korkun Kaza: 1 Kişi Öldü, 2 Kişi Ağır YaralandıÖnceki Haber

Milasta Korkun Kaza: 1 Kişi Öldü, 2 Kişi...

Altıeylül gönüllere dokunuyorSonraki Haber

Altıeylül gönüllere dokunuyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar