160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Batmanda 15 bin ton tehlikeli atık bertaraf edilip geri kazandırılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Batmanda 15 bin ton tehlikeli atık bertaraf edilip geri kazandırılacak
Abone ol
TÜRKİYE PETROLLERİ ANONİM ORTAKLIĞI (TPAO), BATMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI SAHALARDA BULUNAN TEHLİKELİ ATIKLARIN BERTARAFI VE GERİ KAZANIMI İŞİ İÇİN DÜZENLEYECEĞİ İHALE RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO), Batman Bölge Müdürlüğüne bağlı sahalarda bulunan tehlikeli atıkların bertarafı ve geri kazanımı işi için düzenleyeceği ihale Resmi Gazete’de yayımlandı.


TPAO Genel Müdürlüğü’nün konuya ilişkin Resmi Gazete ilanına göre TPAO Batman Bölge Müdürlüğüne bağlı sahalarda bulunan tehlikeli maddeler içeren toprak ve taşların, tehlikeli maddeler içeren sondaj çamurları ve diğer sondaj atıklarının ve tank dibi çamurların oluşturduğu yaklaşık 15 bin ton tehlikeli atığın bertarafı ve geri kazanımı işi için ihaleye çıkılacak. İhale, 25 Nisan Salı günü saat 14.00’te TPAO Genel Müdürlüğü 6. kat toplantı salonunda yapılacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altay - Altınordu derbisinde 31. randevu Önceki Haber

Altay - Altınordu derbisinde 31. randevu

Durdurulan yolcu otobüsünden ruhsatsız tabanca yakalandı Sonraki Haber

Durdurulan yolcu otobüsünden ruhsatsız t...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar