160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Batan gemiyi arama çalışmaları 705 personel ile sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Batan gemiyi arama çalışmaları 705 personel ile sürüyor
Abone ol
Imralı Adası Güneyinde Batan Kuru Yük Gemisindeki Mürettebatı Arama çalışmaları 3. Gününe Girerken Sabah Saatlerinde Başlayan çalışmalar 705 Personel Ile Sürüyor.

İmralı Adası güneyinde batan kuru yük gemisindeki mürettebatı arama çalışmaları 3. gününe girerken sabah saatlerinde başlayan çalışmalar 705 personel ile sürüyor. Ayrıca geminin İstanbul Tuzla’daki tersanelerde bakımdan çıktıktan sonraki fotoğrafı ortaya çıktı. İki denizcinin cesedinin tespit edildiğine dair iddiaları da Bursa Valisi Mahmut Demirtaş yalanladı.

Balıkesir’in Marmara Adası ilçesinden yola çıktıktan sonra fırtınaya yakalanıp İmralı Adası açıklarında batan mermer tozu yüklü gemide bulunan 6 mürettebattan halen haber alınamadı. Arama çalışmaları gece boyunca da devam ederken 3. günün ilk ışıklarıyla birlikte yeniden havadan, karadan ve denizden arama çalışmaları 705 personel ile sürüyor. Ayrıca geminin İstanbul Tuzla’daki tersanelerde bakımdan çıktıktan sonraki fotoğrafı ortaya çıktı.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, 3.’üncü gününde kayıp denizcilerin ikisinin cesedine ulaşıldığı veya tespit edildiği yönündeki iddiaları yalanlayarak bunun gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Vali Demirtaş, ayrıca arama kurtarma çalışmalarına ilişkin kayıp denizcilerin aileleri ile görüşüp onları da bilgilendirdi

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muğlada ‘Kısa Mola hizmetlerinden 390 ile yararlandı Önceki Haber

Muğlada ‘Kısa Mola hizmetlerinden 390 il...

Kuva-yi Milliyenin önemli isimlerinden Kurtuluş Savaşı Kahramanı Şehit Hamdibey, şehit edilişinin yıl dönümünde anıldı Sonraki Haber

Kuva-yi Milliyenin önemli isimlerinden K...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar