160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkentte Hatay Turizm Ve Gastronomi Günleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkentte Hatay Turizm Ve Gastronomi Günleri
Abone ol
SAMANDAĞ BELEDİYESİ ANKARA’DA DÜZENLENEN "BAŞKENTTE HATAY TURİZM VE GASTRONOMİ GÜNLERİ" NE KATILDI.

Ankara’da düzenlenen Başkentte Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri etkinliğine Samandağ Belediyesi de stant açarak katıldı.


25 - 29 Mart tarihleri arasında Ankara Altınpark Fuar Alanında düzenlenen Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri’nde Samandağ Belediyesi de yerini aldı.


Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Başkent’ te Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri’nin bugün itibari ile başladığını belirterek, 29 Mart tarihine kadar sürecek etkinliğe Samandağ Belediyesi Kadın Kooperatifi temsilcileri ile birlikte katılım sağladıklarını kaydetti.


Stantlarını ziyaret edenlere teşekkür eden başkan Eryılmaz, ”Kültürün ve Hoşgörünün kenti Hatay’ımıza yakışır bir etkinlik geçiriyoruz. 29 Marta kadar tüm Ankaralıları ve Ankara’da yaşayan Samandağlı vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başçeşme Mezarlığını Ramazan Bayramına kadar bitirecekÖnceki Haber

Başçeşme Mezarlığını Ramazan Bayramına k...

Avanos Güzel Sanatlar MYO Öğrencilerine Gençlik ve Güvenli Gelecek eğitimi verildiSonraki Haber

Avanos Güzel Sanatlar MYO Öğrencilerine...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar