18 Mayıs, 2024, Cumartesi
DOLAR32.1847
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Başkan’dan Depremzede Vatandaşlara Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan’dan Depremzede Vatandaşlara Ziyaret
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, depremden etkilenen Nurdağı ilçesinde hasat ve konut incelemelerinde bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, depremden etkilenen Nurdağı ilçesinde hasat ve konut incelemelerinde bulundu.

Şahin, yılın son gününde yaptığı ziyarette, Mesthöyük Köyü'nde çiftçilerle bir araya geldi. Çiftçiler, Büyükşehir Belediyesi'nin tarımsal desteklerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Gerekli desteğin hepsi yapıldı. Sezonu minimum hasarla atlattık" dedi.

Şahin, köy ziyaretinin ardından, depremden büyük zarar gören Gedikli ve Mesthöyük köylerindeki konutları inceledi.

Şahin, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, 2023 yılının bitişinin yeni bir başlangıç olduğunu belirterek, 2024 yılının hayır, sağlık ve mutluluk getirmesi diledi.

Şahin, "2023 yılında 6 Şubat'ı geçirdik. 6 Şubat, dünyanın en büyük kara depremiydi.

Asrın felaketini yaşadık ama bugün asrın dayanışmasıyla hamdolsun büyük bir devlet ve millet olduğumuz gösteren çalışmanın sonuçlarını görüyoruz bu evlerle.

Nurdağı'nda köylerdeyiz. Mesthöyük ve Gedikli en büyük zarar gören köylerden bir tanesiydi. Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, burada çalışanlara çok özel teşekkür ediyorum.

1 yıl tamamlanmadan bu evler bitirildi. Bu milletin ne kadar büyük, devletin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor bu çalışmalar. Yaşam başladı burada.

Yılın sonunda hemşerilerimizle bir araya gelerek ve onları dinleyerek yeni yıla girmek istedik. Hamdolsun iyileşiyoruz. Yaralarımız hızlıca sarılıyor, yaşamı hızlı bir şekilde normalleştiriyoruz.

2024 yılı, Türkiye Yüzyılı. Yatırımın, istihdamın, çiftçinin yüzyılı olacak. 2024 huzurun, mutluluğun sağlığın yılı olacak. Hem bunu rabbimden diliyor hem de bunun için büyük bir gayret gösteriyoruz.

Hayırlı ve mutlu yıllar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırşehirli yazar yeni romanında şehri ve acılarını anlattıÖnceki Haber

Kırşehirli yazar yeni romanında şehri ve...

Yılın son gününde 2 bin 550 rakımda mangal keyfiSonraki Haber

Yılın son gününde 2 bin 550 rakımda mang...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar