160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Zolan üniversiteli gençlere kestane ikram etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Zolan üniversiteli gençlere kestane ikram etti
Abone ol
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Paü üniversiteli Aktif Gençlik Topluluğu'nun Düzenlediği Programda Gençlerle Bir Araya Geldi. Başkan Zolan, Gece Boyu Sohbet Ettiği Gençlerin Istek Ve önerilerini Dinledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Üniversiteli Aktif Gençlik Topluluğu’nun düzenlediği programda gençlerle bir araya geldi. Başkan Zolan, gece boyu sohbet ettiği gençlerin istek ve önerilerini dinledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Üniversiteli Aktif Gençlik Topluluğu’nun düzenlediği programa katıldı. KYK Amfi Park’ta düzenlenen gecede Başkan Osman Zolan, burada öğrenci ve vatandaşlara kestane ikram etti. Gece boyunca gençlerle sohbet eden Başkan Zolan, PAÜ’de öğrenim gören gençlerin istek ve önerilerini dinledi.

PAÜ’yü kazanarak kente gelen öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Başkan Osman Zolan, Denizli’nin genç dostu bir şehir olduğunu vurgulayarak, “Sizler bizim gözbebeğimizsiniz. Gençlik bizim değerimiz, enerjimiz, hazinemiz. İnşallah sizlerle şehrimiz, ülkemiz çok daha ileriye ve güzele ilerleyecek. Her alanda söz sahibi olmanız, donanımlarınızı artırmanız ve bizden daha güzel işler yapmanıza vesile olmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Allah’ım yolunuzu açık eylesin” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAİBÜye deprem kayıt ve izleme istasyonu kurulduÖnceki Haber

BAİBÜye deprem kayıt ve izleme istasyonu...

Manisada su kayıp kaçakları ile mücadele sürüyorSonraki Haber

Manisada su kayıp kaçakları ile mücadele...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar