04 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Zeyrekten huzurevindeki annelere ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Zeyrekten huzurevindeki annelere ziyaret
Abone ol
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Anneler Günü Dolayısıyla Eşi Nurcan Zeyrek Ile Birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Ismail-muammer Cider Huzurevi Ve Dinlenme Yurdu Ile Manisa Huzurevi Vakfı özel Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti. Duygusal Anların Yaşandığı Ziyarette Başkan Zeyrek Ve Eşi Nurcan Zeyrek, Huzurevlerinin Kadın Sakinlerinin Ellerini öperek, Karanfil Takdim Etti Ve Anneler Günü’nü Kutladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Anneler Günü dolayısıyla eşi Nurcan Zeyrek ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu ile Manisa Huzurevi Vakfı Özel Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette Başkan Zeyrek ve eşi Nurcan Zeyrek, huzurevlerinin kadın sakinlerinin ellerini öperek, karanfil takdim etti ve Anneler Günü’nü kutladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek ile birlikte Anneler Günü olması dolayısıyla ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinlerini ziyaret etti. Huzurevinde kalan kadın sakinlerin tek tek elini öperek çiçek takdim eden Başkan Zeyrek ve eşi Nurcan Zeyrek, huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet etti. Duygusal anların da yaşandığı ziyarette Başkan Zeyrek, tüm kadınların Anneler Günü’nü kutladı. İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu ziyaretinin ardından Başkan Zeyrek ve eşi Nurcan Zeyrek, Manisa Huzurevi Vakfı Özel Huzurevi sakinlerine de ziyaret gerçekleştirdi. Zeyrek çifti, burada da huzurevi sakinlerinin ellerini öperek, karanfil takdim etti ve Anneler Günü’nü kutladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
134 yıldır küskünleri barıştırıp yağmur ya da şükür duası ediyorlar Önceki Haber

134 yıldır küskünleri barıştırıp yağmur...

CHP Diyarbakır İlçe Başkanı Baydemir'den Anneler Günü Mesajı: 'Annelerimizin Hakkını Ödeyemeyiz'" Sonraki Haber

CHP Diyarbakır İlçe Başkanı Baydemir'den...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar